FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Helsepersonell
Kundeservice 800 87 100
Søk

Noen ganger er det enkle også det mest effektive

FreeStyle
Freedom Lite


PRODUKTINFORMASJON   LAST NED PROGRAMVARE   TIPS EN VENN

For brukeren Som bare trenger grunnleggende og skånsom blodsukkermåling.

Liten bloddråpe Til følsomme fingre kun 0,3.

Enkel ZipWik-funksjonen gjør det enkelt å suge opp blodet.

Påminnelse Måleren har 4 alarmer som stilles inn som en påminnelse når det f.eks. er på tide å teste blodsukkeret eller dosere insulin.

Spesialdesignet for brukeren som kun trenger
grunnleggende og skånsom blodsukkermåling

FreeStyle Freedom Lite er en grunnleggende blodsukkermåler (enkel teknologi). Den trenger ikke kodes, noe som gjør den enkel å bruke.

Enkel og nøyaktig
FreeStyle Freedom Lite er den enkle og brukervennlige basismåleren til personer med diabetes i alle aldre – men ikke til bruk på nyfødte.

Teststrimmelen som hører med til FreeStyle Freedom Lite, har en ZipWik-spiss som gjør at blodet enkelt suges opp. Les mer om ZipWik-teststrimmelen her.

 

Liten bloddråpe

 

 

Freedom Freedom Lite-systemet krever bare en liten bloddråpe – kun 0,3 mikroliter blod.

 

Du hører en pipelyd når teststrimmelen har fått tilstrekkelig blod og måleren kontrollerer blodsukkernivået. Hvis du ikke hører en pipelyd, kan det skyldes at prøven er for liten. Du kan tilføre blod på samme sted i opptil 60 sekunder, det gir mindre sløsing med teststrimler.

Påminnelse

Måleren har 4 alarmer som stilles inn som en påminnelse når det f.eks. er på tide å teste blodsukkeret eller dosere insulin.

De siste 400 målingene lagres i målerens minne med klokkeslett og dato. Det siste resultatet vises først. Du kan også vise gjennomsnittsverdien av blodsukkermålingene fra de siste 7, 14 eller 30 dagene.

Det kan gjøre det enklere for deg og legen å følge resultatene av blodsukkermålingen direkte på måleren.

Du kan også bruke programvaren FreeStyle Auto-Assist til FreeStyle Freedom Lite. Her får du en utvidet oversikt over testresultater i diagrammer og tabeller.

Last ned programvaren her