FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Helsepersonell
Kundeservice 800 87 100
Søk

Hverdagen krever
overblikk, min diabetes
kun et blikk

Bestill din egen
FreeStyle Precision Neo I dag

Send “Neo” til 2140*

* koster det samme som en vanlig SMS!

Produktinformasjon   DOWNLOAD SOFTWARE   Tips en venn

Til Insulinbrukeren For deg som trenger litt ekstra veiledning og hjelp via smart teknologi. Kan brukes til Insulindagbok og insulindoseplan samt titrering av grunnleggende insulindose og doseveiledning for måltidsinsulin.

Rask og presis blodsukkermåling Trenger ikke koding. 2-i-1-måler: måler både blodsukker og blodketoner.

Trendindikatorer Innebygd trendindikatorer varsler deg hvis blodsukkermønsteret ditt krever oppmerksomhet. Hvis pilene ikke lyser eller blinker, kan du være helt trygg.

Smart teknologi Smart og inituitiv. Prisvinnende design og brukerflate. Ikonstyrt - uavhengig av språk.

Spesielt utviklet for insulinbrukere

FreeStyle Precision Neo er beregnet på de som trenger litt ekstra veiledning og hjelp gjennom innebygde trendindikatorer direkte på målerskjermen.

Måleren kan også brukes:

  • Kan brukes til insulindagbok og insulindoseplan.
  • Til titrering av grunnleggende insulindose og doseveiledning for måltidsinsulin. Må innstilles i samarbeid med teamet som er ansvarlig for din behandling.

Med programvaren FreeStyle Auto-Assist analyseres blodsukkerverdiene fra blodsukkermåleren automatisk. Det gjør det enklere for deg og helsepersonell å følge, kartlegge og ta hånd om dine blodsukkerverdier og håndtere din diabetes.

Last ned programvaren her

Trendindikator

FreeStyle Precision Neo har en innebygd trendindikator som varsler deg hvis blodsukkermønsteret ditt krever oppmerksomhet. Hvis pilene ikke lyser eller blinker, kan du være trygg på at blodsukkeret ditt ligger innenfor det avtalte verdiområdet.

  • Hvis en rød pil lyser, betyr det at blodsukkeret er lavt (utenfor målområdet).
  • En blinkende rød pil betyr et mønster av 2 lave målinger rundt dette tidspunktet på døgnet, målt over de siste 5 dagene.
  • Hvis en gul pil lyser, betyr det at blodsukkeret er høyt (utenfor målområdet).
  • En blinkende gul pil betyr et mønster av 3 høye målinger rundt dette tidspunktet på døgnet, målt over de siste 5 dagene.
Hvis ingen piler lyser eller blinker, er du innenfor målområdet.
Rask og presis blodsukkermåling

FreeStyle Precision Neo gir et raskt resultat og trenger ikke kodes. Det gjør den enkel i bruk.

FreeStyle Precision Neo gir et raskt resultat og trenger ikke kodes. Det gjør den enkel i bruk. 2-i-1 måler: Den måler både blodsukkeret og ketonnivået i blodet og dekker dermed forskjellige behov hvis det er nødvendig. Enkelpakkede teststrimler er sikret mod luftbårne artikler, fukt og andre kontaminanter.

Dermed sikres det at strimmelen alltid er ren når den skal brukes.

Les mer

FreeStyle Precision Neo-systemet har en lansettpenn med patentert comfort-zone® technology. Den har ni innstillbare nivåer, og kan dermed justeres ut fra ditt behov.

Les mer